På stedet hvil ..

Står litt på stedet hvil når det gjelder scrappingen for tiden. Jeg mangler enda 2 layouts til månedskonkurransen på DS - og det er bare 4 dager igjen til fristen går ut. Så mangler jeg 5 layouts til digidonna på SSS - og det er 7 dager igjen der.. Det er ingen umulig oppgave, men når jeg har så lite bilder, inspirasjon og kreativitet - så føles det temmelig håpløst. Men håper det ornder seg. ASAP!!

Dagens LO

Var innom datascrapping.no i dag - og der oppdaga jeg jo at jeg fikk dagens LO den 16.april. Ble UTROLIG glad for det, for den LOen betyr litt for meg. Den handler om Laukøya som virkelig er stedet der hjertet mirr bor. Jeg lenger opp dit, og håper vi får til å reise dit i sommer også. Har tilbrakt masse somre der da jeg var lita, og i fjor sommer var jeg tilbake der etter 10 år uten å ha vært der. Det var så herlig - kjente den "Øya-lukta" som jeg kjente igjen fra jeg var lita. Følte meg glad og fri når vi var der. Teksten på LOen er en litt redigert versjon av 67 grader nord av gutta fra Alt fra Rognan!

Award - blogging with a purpose

I dag fikk jeg PM fra LindaSD på ScrapScandiStyle, med en link til bloggen hennes. Hun har nemlig gitt meg en award!!! Ble kjempeglad og rørt jeg da - tårene bare trilla, men skal ganske lite til for tiden det da! Tuuuusen takk Linda!!!! *klem*

Så må jeg gi awarden videre til noen da, og det er vel lettere sagt enn gjort..

Den første jeg vil trekke fram er Chill/Monica - fordi hun er en fantastisk dyktig scrapper. Får masse inspirasjon fra henne. LOene hennes er KNALLbra!

Den neste er Tyting/Birgit - enda en utrolig flink scrapper, som jeg har fått masse inspirasjon fra i løpet av min tid som scrapper. Hun er også en kjempeflink designer på Catscrap!

Vil også sende en award til Monica/Monica Larsen - snillere dame skal man lete lenge etter. Utrolig produktiv og flink designer, som tar veldig godt vare på kundene sine.

En annen stor inspirasjonskilde er Sprellen/Ellen - Fantastisk dyktig fotograf, blir helt paff jeg! Har vært den jeg har sett mest opp til i scrappeverden, en av de som har gitt meg aller mest inspirasjon!

Den siste jeg vil nevne er Chey/Eva - nok en fantastisk scrapper som jeg får masse inspirasjon av. Utrolig dyktig til å scrappe!

Puh, var ikke lett dette. Er så mange andre jeg gjerne vil gi award til, men så vet jeg ikke om e har blog da... Mange av de jeg gir award til, som sjelden oppdaterer bloggen sin også da, men :p

Princess Sophie lånte et bilde av meg

...og her er resultatet

Det er litt stas da, at noen vil bruke bildene mine!!!!! Foreløpig er dette et kit som bare er freebie for de som søkte om å bli CT for henne, men det er mulig det kommer i butikken på SSS også!

Helgas favortitt LO på Catscrap

Da jeg logget inn på SSS i dag fikk jeg en STOR overraskelse. ecam hadde laget en tråd "Woohoot!! Grattis Kriztella!!" Hvor det står at jeg må inn å sjekke helgens favoritt inne på Catscrap. Så da gjør jeg det! Hver helg velger de helgens favoritt LO på catscrap. Og denne gangen var det ENDELIG min tur!!!! EdelineM valge min Changes til helgens favoritt - SE HER! Det er første gangen min, så jeg er kjempekjempeglad!!! Stolt og glad!! :D
Her er LOen

Dagens LO

Siden forrige oppdatering, så har jeg fått dagens LO 3 ganger. Synes det er KJEMPESTAS å få dagens på SSS!!! Den første ble kåret til dagens av Petty på selveste juleaften 24.12.07 - fin julegave til meg det!! Den andre ble kåret av Trille den 22. 02.08, og den siste ble kåret av Zwyck den 23.03.08 :)



Ukeskonkurransevinner

To ganger har jeg vunnet ukeskonkurransen på ScrapScandiStyle. Den første var i UKE 44, og den andre var i uke 9 - her er LOene! Den første var en skisse eller template, husker ikke helt. Og den andre var å scrappe et kort, og det skulle se papirscrappet ut.


Dette er Kriztella

25 år gammel jente, som er alenemamma for ei jente på 4 år. Digiscrappet siden sept-05, og er CT for Mossa og Monica Larsen. Elsker å fotografere og ordne med bilder. Er også glad i å sparke fotball. Liker musikk, film og bøker. Bor i ei lita vakker bygd ute ved trøndelagskysten.

Kreditt for headeren

Wings: Jofia Devoe "Sweetlullaby" (The digichick)
Alpha: Syrin "Carla" (Catscrap)
Font: LD Stretch (Lettered Delight)

Følgere